Klucze pneumatyczne
• Strona 1 z 1
- George
Klucze pneumatyczne
hejka, mam do was pytanie. Mój brat lubi majsterkować i chciałabym mu kupić jakieś narzędzia np.klucze pneumatyczne na urodziny. Przyznaję, że kompletnie się na tym nie znam, dlatego przydałaby mi się pomoc przy wyborze sprzętu. Może moglibyście mi doradzić co kupić tak w okolicach 500-600 zł? Będę wdzięczna za każda poradę.
- Krzysztof50
Re: Klucze pneumatyczne
Cześć, fajny pomysł na prezent dla majsterkowicza. Polecam wybrać klucze dobrej jakości, żeby posłużyły przez długo czas. Na Ceneo znajdziesz bardzo duży wybór narzędzi. Ja tam ostatnio zamawiałem dla siebie klucz udarowy Milwaukee - nigdzie taniej nie znalazłem. Przejrzyj, bo mają sporo ofert na narzędzia w bardzo dobrych cenach.
- Matalena
Ja właśnie też chce kupić takie narzędzia pneumatyczne na prezent, tyle że dla męża
Widziałam na Ceneo narzędzia Parkside - one chyba tez cieszą się dobrymi opiniami i są w przystępnej cenie. Co sądzicie? Zależy mi, żeby były dobre i nie kosztowały miliona 

- Grom32
Moi znajomi wielokrotnie korzystali z usług msv24.pl i zawsze byli zadowoleni, więc wiem, że mogę zaufać ich produktom, gdy potrzebuję profesjonalnych narzędzi budowlanych. Jeśli myślisz o zakupie takich narzędzi, warto najpierw sprawdzić ten sklep internetowy.
• Strona 1 z 1