Torebki damskie
• Strona 1 z 1
- Matalena
Torebki damskie
Cześć dziewczyny!
Szukam jakiejś torebki damskiej na wiosnę. Zależy mi na pojemnej torebce, którą będę mogła wykorzystać na co dzień do pracy. Widziałam bardzo ładne mohito torebki . Nie wiem którą wybrać, bo modeli jest sporo. Jaka według was pasuje do stylu basic?
Szukam jakiejś torebki damskiej na wiosnę. Zależy mi na pojemnej torebce, którą będę mogła wykorzystać na co dzień do pracy. Widziałam bardzo ładne mohito torebki . Nie wiem którą wybrać, bo modeli jest sporo. Jaka według was pasuje do stylu basic?
- George
Re: Torebki damskie
Byłem ostatnio z moją małżonką na 'szopingu'. Wybrała sobie 2 torebki, o dziwo wg mnie totalnie różne. Jedna czerwona, mała,taka elegancka. Druga - duuuża, szara, można powiedzieć, że taka hmm 'workowata' 
Ja to nie mam problemu - mam jeden plecak, zawsze czarny. Jak się zniszczy, to kupuje kolejny i tyle. Pasuje do wszystkiego:>

Ja to nie mam problemu - mam jeden plecak, zawsze czarny. Jak się zniszczy, to kupuje kolejny i tyle. Pasuje do wszystkiego:>
• Strona 1 z 1
Wróć do Dyskusje o Maryni oraz jej powabach