Wózki dziecięce
• Strona 1 z 1
- nunus
Wózki dziecięce
W sumie może nie będziecie mieli pojęcia, ale nic złego się nie stanie, jeśli zapytam. Chodzi ogólnie o wozki dziecięce . Czy Waszym zdaniem dobrze jest wybierać coś mega drogiego, czy cena nie ma aż takiego znaczenia? Jak to widzicie względem siebie?
- marek81
Re: Wózki dziecięce
Warto zwrócić przede wszystkim uwagę na jakość. Wózek powinien zapewniać dziecku bezpieczeństwo oraz wygodę. Nie oznacza to oczywiście że nie kupisz porządnego wózka w dobrej cenie. Jest to jak najbardziej możliwe, my np. zamówiliśmy dla córki mega fajną spacerówkę, która nie kosztowała dużo, zresztą sam zobacz: https://kinderkraft.pl/produkty/wozki-d ... lor=rozowy . Wózek jest zwrotny, posiada regulację oparcia oraz pasy bezpieczeństwa. Można go szybciutko złożyć i rozłożyć a więc doskonale zdaje egzamin w podróży.
- Kamilla36
Wózki dziecięce to szalenie trudny wybór szczególnie jeśli musisz kupić bliźniaczy. Przekonałam się o tym na własnej skórze. Mój wybór padł na polecany przez wiele osób Cavoe Avec. Jestem pozytywnie zaskoczona tym jak fajnie i lekko prowadzi się ten wózek i jak wiele miejsca ma w środku.
- janina43
A myślałaś może o EasyGo Minima Plus? Dla mnie to wózek idealny, bo zajmuje niedużo miejsca rozłożony jak i złożony. Jest lekki, idealny do miasta. Poza tym nie kosztuje dużo, a jakość ma naprawdę świetną.
- jjusti18
Nie tylko wózek będziecie musieli wybrać, ale pewnie to wiecie... Jak chodzi o mnie to teraz szukam przykładowo nosidełka/ foteliki. Nie wiem co powiecie na to, ale ciekawi mnie w sumie model COSMO https://avionaut.com/pl/foteliki/aviona ... or=RedC.05 , ponieważ ma bardzo dobre parametry, zaskakująca jest jego też lekkość.
• Strona 1 z 1
Wróć do Osoba niepełnosprawna w domu