Kabina bez brodzika?
• Strona 1 z 1
- George
Kabina bez brodzika?
Hejka,
powiedzcie mi, czy kabina prysznicowa bez brodzika 80x80 to dobre rozwiązanie, jeśli chodzi o domową łazienkę? Nie będzie za mała? Nie lepiej jednak coś większego zrobić, albo nawet prysznic typu walk-in?
Co macie za rozwiązania w swoich domach?
powiedzcie mi, czy kabina prysznicowa bez brodzika 80x80 to dobre rozwiązanie, jeśli chodzi o domową łazienkę? Nie będzie za mała? Nie lepiej jednak coś większego zrobić, albo nawet prysznic typu walk-in?
Co macie za rozwiązania w swoich domach?
- Krzysztof50
Re: Kabina bez brodzika?
80x80 to już wystarczający, chociaż wiadomo - im większy tym wygodniejszy. Prysznic typu walk-in - wiesz co, jakoś niezbyt specjalnie polecam. Fajnie to wygląda na projektach, na zdjęciach. Ale w użytkowaniu - już średnio. Czemu? bowiem tak czy siak woda leci na łazienkę, którą trzeba po każdej kąpieli po prostu wycierać:/
- Matalena
Re: Kabina bez brodzika?
Jeśli masz miejsce, to zrób sobie większą. Przyda się na pewno przy kąpaniu dzieci w przyszłości, o ile jeszcze nie masz. Jak masz 2-4 latka - to on stoi pod prysznicem, Ty kucasz przed i w ten sposób go myjesz. Dlatego im większa kabina prysznicowa - tym wg mnie wygodniej. Ale ta 80x80 już jest ok. Siostra taką ma i już jest wygodna.
• Strona 1 z 1
Wróć do Wanny, jacuzzi, natryski, sauny, baseny,