Wnętrze zaprojektowane przez architekta
• Strona 1 z 1
- Radecki
Wnętrze zaprojektowane przez architekta
Ostatnio bardzo spodobały mi się wnętrza zaprojektowane przez architekta. Widziałam, jak bardzo pomysłowy jest architekt Poznań . Myślałam, że może uda mi się nim zainspirować i sama stworze wyjątkowe wnętrze jednak idzie mi to bardzo nieudolnie. Zastanawiam się nad skorzystaniem z jego pomocy. Wy decydowaliście się na architekta ?
- apacz
Re: Wnętrze zaprojektowane przez architekta
Moim zdaniem jak najbardziej warto podjąć się współpracy z architektem wnętrz. Samodzielnie jest trudno wszystko dokładnie zaaranżować i zaplanować i to z zachowaniem najmniejszych szczegółów. Sam korzystałem z usług firmy https://zapparanzacje.pl/ i jestem bardzo zadowolony. Mają bardzo fajne pomysły i koncepcje, na które nigdy sam bym nie wpadł. Sami wybieracie u nich spośród 3 pakietów cenowych, a bardzo pomagają/ doradzają/ wskazują najlepsze rozwiązania. Laik nie znajdzie samodzielnie takich rozwiązań.
- krecona84
Moim zdaniem wnętrze, które aranżuje architekt Suwałki jest wnętrzem bardziej przestrzennym. Mieszkańcy dodają mu przytulności i indywidualnych cech. Takie połączenie można nazwać domem.
- Matalena
Wydaje mi się, że warto zdać sie na pomoc architekta bowiem można o wiele ciekawiej urządzić mieszkanie niż samodzielnie. Architekci mają z reguły różne pomysły, które sprawiają, ze wnętrze staje się wyjątkowe. Jeśli szukacie architekta to zerknijcie na biuro projektów kraków prowadzone przez Panią Joannę Kłusak. U niej można zamówić projekt wnętrza dopasowany do swoich potrzeb. Pani Joanna zawsze konsultuje z klientem jego oczekiwania dzięki czemu całość zaprojektowana jest idealnie.
- sterczynoga
Ciężko jest znalezc takie mieszkanie, w którym wnetrze całkowicie nam odpowiada. No ale bardzo pomocne w tej kwestii są biura nieruchomości. Nam wymarzone meiszkanie pomogło znaleźć abc dom
- michal85
z perspektywy architekta z kilku letnim doświadczeniem - zleć komuś, nie decyduj się samodzielnie tego robić . Sprawdź poprzednie projekty wybranej osoby, poczytaj opinie np. w mediach społecznościowych i zapytaj w jakim programie pracuje. Jak jest to coś komercyjnego klasy np. archline.xp to masz większe prawdopodobieństwo, ze rozmawiasz z profesjonalistą .
- Maagdaa1
Wnętrze zaprojektowane przez architekta będzie napewno funkcjonalne. Ja przykładowo swoją łazienkę zaprojektowałam w salonie Enano i nie żałuje.
- michal85
wg mnie najważniejsza jest dobra wizka - najlepiej taka jakość: https://www.eyecad.pl/galeria
- Ailis
Ogólnie się mówi, że mieszkania z architektami jakieś takie ładniejsze wychodzą, ale jak sami zadbamy, to też możemy przecież ładnie przestrzeń zrobić. I mam na myśli to, że z takimi dodatkami jak koc 200 x 200 sporo można po prostu zrobić i ładnie odmienić wnętrze. Sami, bez dodatkowych kosztów .
- Kleja
Jak kogoś stać na architekta, to gratuluję.
- gabbonka
Marzysz o funkcjonalnym wnętrzu, które będzie odpowiadało Twoim potrzebom? Na stronie https://domzcegly.pl/ znajdziesz mnóstwo inspiracji i praktycznych rozwiązań. Dzięki nim stworzysz przestrzeń, w której będziesz czuć się komfortowo
• Strona 1 z 1
Wróć do Wykańczanie wnętrz, wystrój pomieszczeń