Biokominek - gaśnica niezbędna
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- Burza
Re: Biokominek - gaśnica niezbędna
No na serio?? W pieski?
Bardziej niż takie pierdółki interesuje mnie, skąd wziąć kasę na gaśnicę halonową, która jawi mi się jako najlepsze zabezpieczenie do domu: firestop.pl/sprzet_przeciwpozarowy/gasnice/gasnice_halonowe/gasnica_halonowa_2kg_gh-2x_b_fe-36.html
Bardziej niż takie pierdółki interesuje mnie, skąd wziąć kasę na gaśnicę halonową, która jawi mi się jako najlepsze zabezpieczenie do domu: firestop.pl/sprzet_przeciwpozarowy/gasnice/gasnice_halonowe/gasnica_halonowa_2kg_gh-2x_b_fe-36.html
- jalert malert
-
Oooo... Kurna! 530 złotych? Rozpacz! I dziwią się, że ludzie gaśnice kradną, gdzie tylko mogą!
- jacek_m
-
Samuel Sz - proszę bardzo 

- Samuel Sz
-
Dzięki!
Robi wrażenie!

- tomekmorawski1987
to jaki typowo abstrakcyjny pomysł
- sylku
To prawda. Biokominki powinny obok mieć gaśnicę. Ale też bez przesady, aby przeżywać zapalane kominka i stać z gaśnicą. Bezpieczeństwo jest ważne. Ja bardzo długo nie mogłam się przekonać do tego, aby gaśnica stała gdzieś w okolicy. Bo wiecie, pięknie zrobiony salon a tu nagle gaśnica. Jednak znalazłam patent. Kupiłam akcesoria kominkowe do drewna. http://www.kambud-kominki.pl/akcesoria-kominkowe-poj2.html i tam między drewienkami ukryłam gaśnicę.

- Viscoz
Ostatnio rozglądałem się za akcesoriami kominkowymi i trafiłem na https://nikotools.pl/category/akcesoria-kominkowe Wziąłem wózek i kosze do drewna. Wysyłka bardzo szybko i dobrze spakowana. Polecam.
- stasiuk
No niestety do najtańszych nie należy. Ja w całkiem spoko cenie kupowałem u nich www.pirotoks.pl . jeśli ktoś się rozgląda, polecam. 

- luisek11
Gaśnicę i wiele innych sprzętów które doskonale sprawdzą się w sytuacji zagrożenia znajdziesz w https://sklep.mistralbhp.pl/pl/c/Sprzet ... ozarowy/84 . Jest to miejsce w którym masz pewność zakupu wysokiej jakości produktów jak gaśnice proszkowe, śniegowe, płynowe a także wodne mgłowe oraz wiele innych. Umożliwiają one uporanie się z największymi pożarami, w tym olejów, urządzeń, tkanin i wielu innych. Polecam szczerze to miejsce.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wróć do Kominki i piece kominkowe (kozy)