kotły na paliwo stałe
• Strona 1 z 1
- George
kotły na paliwo stałe
Powiedzcie mi - jakie teraz kotły na paliwo stałe można w ogóle kupować i montować? Czy coś się pozmieniało w polskim/europejskim prawie i nie będzie można jednak za kilka lat grzać domu węglem czy gazem? Jak to jest? bo wersji słyszałem naprawdę dużo i sam już nie wiem, co jest prawdą, a co fałszem? Może ktoś z Was ma rzetelne informacje na ten temat? Jeśli tak - to proszę o info.
- Krzysztof50
Re: kotły na paliwo stałe
hej, pieców jest sporo - najwazniejsze jakiej mocy piec potrzebujesz. Jeśli nie możesz sam tego określić to najlepiej poradzić się sprzedawcy ze sklepu z piecami, bo doradzi ci jak dobrać odpowiedni kocioł. Ja mam piec firmy ogniwo. Jest spoko, zamawiałam na ceneo bo znalazłem sporo tańszy niz ten sam model w sklepie stacjonarnym.
- Matalena
Myślę, że faktycznie warto poradzić się fachowców bo tych pieców jest teraz tyle i każdy ma różne parametry że ciężko to ogarnąć. Pytanie tez ile chcesz wydać. Ja rok temu kupowałam piec firmy ogniwo - to jeden z najtańszych na rynku więc jak szukasz czegoś w niskiej cenie to zerknij na tego producenta.
- Katamaran
Zdecydowaliśmy się na piec klasy 5, który dostępny jest na stronie https://piecbud.net.pl/ ze względu na atrakcyjną cenę i wysoką jakość wykonania.
• Strona 1 z 1
Wróć do Kotły, instalacje grzewcze, systemy kominowe